Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Port Harcourt

Billiga flyg till Port Harcourt, de bästa sista minuten-erbjudandena till Port Harcourt.

Om du funderar på att resa till Port Harcourt, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Port Harcourt.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till VisbyFlyg till Alicante,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Port Harcourt med Lufthansa ,till Port Harcourt med Air France , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Port Harcourt - Stockholm,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Port Harcourt

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Port Harcourt och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Port Harcourt under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Port Harcourt och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Söker du ett flyg till Port Harcourt? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Port Harcourt.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Port Harcourt med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Port Harcourt

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Mål på McDonald's 41,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 23,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 227,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 273,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 273,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Port Harcourt

Topp flygbolag