Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Port Moresby

Billiga flyg till Port Moresby, de bästa sista minuten-erbjudandena till Port Moresby.

Om du funderar på att resa till Port Moresby, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Port Moresby.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till WarsawaFlyg till Gdansk,  etc. 


Flyg till Port Moresby

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Port Moresby, resten tänker Bravofly på.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Port Moresby med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Port Moresby på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Port Moresby under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Port Moresby och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Port Moresby

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 22,00 kr
Kaffe med mjölk 24,00 kr
Mål på McDonald's 62,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 62,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 31,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 397,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 289,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 144,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Port Moresby