Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Praia

Billiga flyg till Praia, de bästa sista minuten-erbjudandena till Praia.

Om du funderar på att resa till Praia, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Praia.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BerlinFlyg till Malmö,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Praia med TAP-Portugal ,till Praia med Royal Air Maroc , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Praia - LagosPraia - Sal,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Praia

Flyg till Praia

Att hitta en flygresa till Praia som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Praia, resten tänker Bravofly på.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Praia men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Praia är en bra anledning för att be om semester.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Praia snabbare.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Praia på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Praia

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 6,00 kr
Kaffe med mjölk 10,00 kr
Mål på McDonald's 44,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 178,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 13,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 266,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 311,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 517,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Praia