Flyg fran Pristina till Ljubljana

Billiga flyg från Pristina till Ljubljana, de bästa sista minuten-erbjudandena Pristina till Ljubljana

Information om flyget från Pristina till Ljubljana

Pris för flyg för återresa

lör 16 dec. - tis 19 dec.

från

3 518 kr

Pris för enkelresa

från 3 518 kr

Flyg som avgår från

  • Pristina

Flyg som anländer till

  • Ljubljana

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Ljubljana till stadscentrum

18.7 km

Flygsträcka

647.99 km

Flygbiljetter från Pristina till Ljubljana

Flyg till Pristina - Ljubljana

Alla billiga flygbiljetter som bokas på vår hemsida täcks av vår försäkring. Den är inte bara kostnadsfri utan också speciellt utvecklad för dig av EuroAssistance, ett försäkringsbolag som specialiserat sig inom turismbranchen.

När du har hittat din flygresa från Pristina till Ljubljana fortsätt att utforska vilka ytterliggare tjänster som Bravofly erbjuder. Förutom flygningen från Pristina till Ljubljana kan du hyra bil som väntar på dig när du anländer till Ljubljana och om du önskar att övernatta i Ljubljana hittar du snabba och smidiga lösningar för att boka ett hotellrum i Ljubljana på Bravofly’s hemsida.

Välkommen till Bravofly’s hemsida! Om du är här eftersom du letar efter ett billigt flyg för rutten från Pristina till Ljubljana, fyll i sökformuläret och starta din sökning, vi är övertygade om att du kommer att hitta det du letar efter.

Med alla de extratjänster som tillhandahålls av Bravofly kan dina flygresor bokas enkelt och smidigt här. Bekvämt eller hur?

Om du inte har något speciellt datum du måste åka, titta på våra erbjudanden för flygblijetter för den här månaden. Erbjudandet med flyg från Pristina till Ljubljana brukar vara väldigt uppskattat vid den här tiden på året.


Du kanske är intresserad av Flyg Pristina eller sök Lågprisflyg från Ljubljana till Pristina Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Ljubljana

Lågprisflyg från utanför Sverige till Ljubljana