Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Puerto Maldonado

Billiga flyg till Puerto Maldonado, de bästa sista minuten-erbjudandena till Puerto Maldonado.

Om du funderar på att resa till Puerto Maldonado, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Puerto Maldonado.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BerlinFlyg till Bangkok,  etc. 


Flyg till Puerto Maldonado

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Puerto Maldonado, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Puerto Maldonado. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Puerto Maldonado från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Om du letar efter en flygresa till Puerto Maldonado och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Puerto Maldonado kommer att visas på direkten.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Söker du ett flyg till Puerto Maldonado? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Puerto Maldonado.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Puerto Maldonado

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Kaffe med mjölk 10,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 4,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 234,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 156,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 213,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Puerto Maldonado