Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Puerto Montt

Billiga flyg till Puerto Montt, de bästa sista minuten-erbjudandena till Puerto Montt.

Om du funderar på att resa till Puerto Montt, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Puerto Montt.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BudapestFlyg till Palma Mallorca,  etc. 


Flyg till Puerto Montt

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Puerto Montt, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Puerto Montt från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Genom att boka en flygresa till Puerto Montt med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Puerto Montt, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Puerto Montt. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Puerto Montt

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 16,00 kr
Kaffe med mjölk 12,00 kr
Mål på McDonald's 47,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 373,00 kr
Enkelbiljett 7,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 3,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 200,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 266,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 10 426,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Puerto Montt