Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Punta Arenas

Billiga flyg till Punta Arenas, de bästa sista minuten-erbjudandena till Punta Arenas.

Om du funderar på att resa till Punta Arenas, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Punta Arenas.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till WarsawaFlyg till Amsterdam,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Punta Arenas - Buenos AiresPunta Arenas - Puerto MonttPunta Arenas - Santiago,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Punta Arenas

Söker du ett flyg till Punta Arenas? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Punta Arenas.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Punta Arenas och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Punta Arenas under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Punta Arenas och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Punta Arenas bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Punta Arenas

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 14,00 kr
Kaffe med mjölk 30,00 kr
Mål på McDonald's 70,00 kr
Vatten (0,33 l) 15,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 344,00 kr
Enkelbiljett 5,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 4,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 340,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 479,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 13 239,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Punta Arenas