Flyg fran Punta Arenas till Puerto Montt

Billiga flyg från Punta Arenas till Puerto Montt, de bästa sista minuten-erbjudandena Punta Arenas till Puerto Montt

Information om flyget från Punta Arenas till Puerto Montt

Pris för flyg för återresa

lör 18 maj - tis 21 maj

från

1 719 kr

Pris för enkelresa

från 1 719 kr

Flyg som avgår från

  • Punta Arenas

Flyg som anländer till

  • Puerto Montt

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Puerto Montt till stadscentrum

14.25 km

Flygsträcka

1308.2 km

Flygbiljetter från Punta Arenas till Puerto Montt

Du har alltid möjlighet att dra nytta av månadens erbjudande som Bravofly valt ut till dig bland hundratals flygbiljetter från Punta Arenas till Puerto Montt

Alla billiga flygbiljetter som bokas på vår hemsida täcks av vår försäkring. Den är inte bara kostnadsfri utan också speciellt utvecklad för dig av EuroAssistance, ett försäkringsbolag som specialiserat sig inom turismbranchen.

Åker du på många flygresor? Förlita dig på Bravofly och låt oss bli din partner och ditt verktyg för att söka flyg, boka hotell och hyrbil i Puerto Montt och resten av världen.

Bravoflys sökmotor hittar alla billiga flyg från Punta Arenas till Puerto Montt i bara ett par klick. Om du är i behov av ett billigt flyg för rutten från Punta Arenas till Puerto Montt räcker det att skriva in det högsta pris som du är villig att betala och datum för avresa och ankomst.

Efter att du har hittat din flygresa för från Punta Arenas till Puerto Montt, fortsätt att organisera din resa. Förutom flyget ger Bravofly dig möjligheten att boka hyrbil, hotellrum i Puerto Montt och även en turistguide för Puerto Montt för att få reda på allt som du behöver uppleva på plats.


Du kanske är intresserad av Flyg Punta Arenas Nu har du chansen!