Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Qingdao

Billiga flyg till Qingdao, de bästa sista minuten-erbjudandena till Qingdao.

Om du funderar på att resa till Qingdao, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Qingdao.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till VisbyFlyg till Barcelona,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Qingdao med Lufthansa ,till Qingdao med Air China Limited , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Qingdao - PekingQingdao - JakartaQingdao - Shanghai,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Qingdao

Genom att boka en flygresa till Qingdao med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Qingdao, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Qingdao.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Qingdao, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

I fall du letar efter flygbiljetter till Qingdao, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Qingdao

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 34,00 kr
Mål på McDonald's 40,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 126,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 11,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 306,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 302,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 5 036,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Qingdao

Lågprisflyg från utanför Sverige till Qingdao

 • Flyg Bangkok - Qingdao

  Avresa den den 8 maj 2018 och retur den den 9 maj 2018

  från 1 848 kr
  för 20dgr sedan
 • Flyg Peking - Qingdao

  Avresa den den 9 mars 2018 och retur den den 12 mars 2018

  från 919 kr
  för 2dgr sedan
 • Flyg Shanghai - Qingdao

  Avresa den den 20 februari 2018 och retur den den 27 februari 2018

  från 884 kr
  för 1dgr sedan