Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mitt BravoflyBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Regina

Billiga flyg till Regina, de bästa sista minuten-erbjudandena till Regina.

Om du funderar på att resa till Regina, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Regina.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AmsterdamFlyg till Stockholm,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Regina med Delta Air Lines ,till Regina med United Airlines , etc. 


Flygbiljetter till Regina

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Regina på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Att hitta en flygresa till Regina som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Regina, resten tänker Bravofly på.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Regina bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Regina, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Regina och många andra destinationer.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Regina

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 22,00 kr
Kaffe med mjölk 28,00 kr
Mål på McDonald's 61,00 kr
Vatten (0,33 l) 11,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 620,00 kr
Enkelbiljett 22,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 27,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 295,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 402,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 20 276,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Regina

 • Flyg Stockholm - Regina

  Avresa den den 9 augusti 2018 och retur den den 16 augusti 2018

  från 9 742 kr
  för 27dgr sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Regina

 • Flyg Dublin - Regina

  Avresa den den 15 juni 2018 och retur den den 17 juni 2018

  från 3 855 kr
  för 10dgr sedan