Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Rimini

Billiga flyg till Rimini, de bästa sista minuten-erbjudandena till Rimini.

Om du funderar på att resa till Rimini, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Rimini.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till OsloFlyg till Aten,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Rimini - Sankt PetersburgRimini - Zurich,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Rimini

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Rimini, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Rimini, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Rimini. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Genom att boka en flygresa till Rimini med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Rimini med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Rimini

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 11,00 kr
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 76,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 295,00 kr
Enkelbiljett 15,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 59,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 295,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 787,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 13 747,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Rimini