Sök

Flyg fran Rom till Skiathos

Billiga flyg från Rom till Skiathos, de bästa sista minuten-erbjudandena Rom till Skiathos

Information om flyget från Rom till Skiathos

Pris för flyg för återresa

lör 06 maj - lör 13 maj

från

2 523 kr

Pris för enkelresa

från 2 523 kr

Flyg som avgår från

Flyg som anländer till

  • Skiathos

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Skiathos till stadscentrum

1.74 km

Flygsträcka

977.75 km

Flygbiljetter från Rom till Skiathos

Flyg till Rom - Skiathos

Om du reser ofta och behöver ett pålitligt och användbart verktyg att ha med dig under dina flygresor, ladda ner Bravofly’s applikation till iPhone så är du alltid utrustad med rätt redskap.

Bravoflys sökmotor hittar alla billiga flyg från Rom till Skiathos i bara ett par klick. Om du är i behov av ett billigt flyg för rutten från Rom till Skiathos räcker det att skriva in det högsta pris som du är villig att betala och datum för avresa och ankomst.

När du genomför bokningen av dina billiga flygbiljetter hos Bravofly, kommer du att kunna dra nytta av vår försäkring som Bravofly har utvecklat efter år av samarbete tillsammans med EuroAssistance.

Förutom de sökningar som görs genom sökmotorn har vi valt ut erbjudanden på flygbiljetter för rutten Rom - Skiathos. Du hittar dem här bredvid.

När du har hittat din flygresa från Rom till Skiathos fortsätt att utforska vilka ytterliggare tjänster som Bravofly erbjuder. Förutom flygningen från Rom till Skiathos kan du hyra bil som väntar på dig när du anländer till Skiathos och om du önskar att övernatta i Skiathos hittar du snabba och smidiga lösningar för att boka ett hotellrum i Skiathos på Bravofly’s hemsida.


Du kanske är intresserad av Flyg Rom Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Skiathos

Lågprisflyg från utanför Sverige till Skiathos