Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Roxas

Billiga flyg till Roxas, de bästa sista minuten-erbjudandena till Roxas.

Om du funderar på att resa till Roxas, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Roxas.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BudapestFlyg till Bangkok,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Roxas med Philippine Airlines ,till Roxas med CEBU Pacific Air , etc. 


Flyg till Roxas

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Roxas från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Genom att boka en flygresa till Roxas med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Roxas, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

I fall du letar efter flygbiljetter till Roxas, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Roxas

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 4,00 kr
Kaffe med mjölk 16,00 kr
Mål på McDonald's 17,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 7,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 166,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 272,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 324,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Roxas

  • Flyg Manila - Roxas

    Avresa den den 16 januari 2018 och retur den den 19 januari 2018

    från 568 kr
    för 9dgr sedan