Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Saint Barthelemy

Billiga flyg till Saint Barthelemy, de bästa sista minuten-erbjudandena till Saint Barthelemy.

Om du funderar på att resa till Saint Barthelemy, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Saint Barthelemy.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till VisbyFlyg till Dublin,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Saint Barthelemy - Paris,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Saint Barthelemy

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Saint Barthelemy och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Saint Barthelemy från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Saint Barthelemy, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Saint Barthelemy, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Saint Barthelemy och många andra destinationer.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Saint Barthelemy

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 27,00 kr
Mål på McDonald's 49,00 kr
Vatten (0,33 l) 14,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 12,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 601,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 588,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 10 117,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Saint Barthelemy

Lågprisflyg från utanför Sverige till Saint Barthelemy