Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Salta

Billiga flyg till Salta, de bästa sista minuten-erbjudandena till Salta.

Om du funderar på att resa till Salta, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Salta.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BolognaFlyg till Stockholm,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Salta - Buenos AiresSalta - MendozaSalta - Iguazu,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Salta

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Salta med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Salta, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Salta. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Att hitta en flygresa till Salta som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Salta, resten tänker Bravofly på.

Söker du ett flyg till Salta? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Salta.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Salta

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 11,00 kr
Kaffe med mjölk 18,00 kr
Mål på McDonald's 71,00 kr
Vatten (0,33 l) 9,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 87,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 6,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 562,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 1 072,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 5 402,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Salta

 • Flyg Buenos Aires - Salta

  Avresa den den 1 mars 2018 och retur den den 4 mars 2018

  från 1 141 kr
  för 41dgr sedan
 • Flyg Iguazu - Salta

  Avresa den den 4 mars 2018 och retur den den 6 mars 2018

  från 2 360 kr
  för 27dgr sedan