Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Sana'a

Billiga flyg till Sana'a, de bästa sista minuten-erbjudandena till Sana'a.

Om du funderar på att resa till Sana'a, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Sana'a.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till OsloFlyg till Aten,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Sana'a med Turkish Airlines ,till Sana'a med Qatar Airways , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Sana'a - KairoSana'a - Addis AbabaSana'a - Algiers,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Sana'a

Att hitta en flygresa till Sana'a som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Sana'a, resten tänker Bravofly på.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Sana'a, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Sana'a och många andra destinationer.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Sana'a bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Sana'a på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Sana'a

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 17,00 kr
Kaffe med mjölk 20,00 kr
Mål på McDonald's 34,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 272,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 10,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 167,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 170,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 466,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Sana'a

Lågprisflyg från utanför Sverige till Sana'a