Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Santa Marta

Billiga flyg till Santa Marta, de bästa sista minuten-erbjudandena till Santa Marta.

Om du funderar på att resa till Santa Marta, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Santa Marta.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till KöpenhamnFlyg till Barcelona,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Santa Marta - BogotaSanta Marta - GuayaquilSanta Marta - Cancun,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Santa Marta

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Santa Marta med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Santa Marta under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Santa Marta och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Santa Marta, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Santa Marta och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Santa Marta

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 14,00 kr
Mål på McDonald's 28,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 235,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 14,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 565,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 565,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 978,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Santa Marta