Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Santiago

Billiga flyg till Santiago, de bästa sista minuten-erbjudandena till Santiago.

Om du funderar på att resa till Santiago, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Santiago.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AtenFlyg till Palma Mallorca,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Santiago med JetBlue Airways ,till Santiago med Delta Air Lines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Santiago - New YorkSantiago - San JuanSantiago - Stockholm,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Santiago

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Santiago men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Santiago är en bra anledning för att be om semester.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Santiago, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Genom att boka en flygresa till Santiago med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Santiago, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Santiago.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Santiago

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 16,00 kr
Kaffe med mjölk 10,00 kr
Mål på McDonald's 57,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 698,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 26,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 383,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 384,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 655,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Santiago

Lågprisflyg från utanför Sverige till Santiago

 • Flyg Boston - Santiago

  Avresa den den 30 januari 2018 och retur den den 6 februari 2018

  från 2 836 kr
  för 9dgr sedan
 • Flyg New York - Santiago

  Avresa den den 22 januari 2018 och retur den den 26 januari 2018

  från 1 993 kr
  för 6dgr sedan
 • Flyg San Juan - Santiago

  Avresa den den 23 februari 2018 och retur den den 2 mars 2018

  från 3 876 kr
  för 20dgr sedan