Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mitt BravoflyBehöver du hjälp?
Behöver du hjälp? 0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy

Behöver du hjälp?

Integritetspolicy

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska

Flyg till Sarasota

Billiga flyg till Sarasota, de bästa sista minuten-erbjudandena till Sarasota.

Om du funderar på att resa till Sarasota, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Sarasota.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till LissabonFlyg till Stockholm,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Sarasota med JetBlue Airways ,till Sarasota med Delta Air Lines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Sarasota - KöpenhamnSarasota - Boston,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Sarasota

Letar du efter ett billigt flyg till Sarasota? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Sarasota med bara ett par klick.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Sarasota, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Sarasota.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Sarasota men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Sarasota är en bra anledning för att be om semester.

Genom att boka en flygresa till Sarasota med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Levnadskostnader i Sarasota

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 25,00 kr
Kaffe med mjölk 41,00 kr
Mål på McDonald's 59,00 kr
Vatten (0,33 l) 12,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 453,00 kr
Enkelbiljett 11,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 25,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 317,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 432,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 26 370,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Sarasota

  • Flyg New York - Sarasota

    Avresa den den 12 februari 2019 och retur den den 19 februari 2019

    från 1 561 kr
    för 30dgr sedan