Behöver du hjälp?
0046852503807
Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy
Stäng
Behöver du hjälp?

Om du funderar på att resa till Satu Mare, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Satu Mare.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Malmö, Flyg till Berlin, etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Satu Mare - London, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Satu Mare

Letar du efter ett billigt flyg till Satu Mare? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Satu Mare med bara ett par klick.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Satu Mare bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Genom att boka en flygresa till Satu Mare med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Satu Mare, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Satu Mare. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Levnadskostnader i Satu Mare

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 36,00 kr
Vatten (0,33 l) 8,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 182,00 kr
Enkelbiljett 6,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 6,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 284,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 418,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 402,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Satu Mare

  • Flyg Rom - Satu Mare

    Avresa den söndag 2 februari 2020 och retur den tisdag 4 februari 2020

    från 1 866 kr
    för 5dgr sedan