Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Satu Mare

Billiga flyg till Satu Mare, de bästa sista minuten-erbjudandena till Satu Mare.

Om du funderar på att resa till Satu Mare, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Satu Mare.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalmöFlyg till Berlin,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Satu Mare - London,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Satu Mare

Letar du efter ett billigt flyg till Satu Mare? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Satu Mare med bara ett par klick.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Satu Mare bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Genom att boka en flygresa till Satu Mare med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Satu Mare, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Satu Mare. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Satu Mare

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 6,00 kr
Kaffe med mjölk 10,00 kr
Mål på McDonald's 37,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 76,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 5,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 281,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 359,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 351,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Satu Mare

  • Flyg Rom - Satu Mare

    Avresa den den 2 mars 2018 och retur den den 6 mars 2018

    från 2 800 kr
    för 1dgr sedan