Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Sault Ste. Marie

Billiga flyg till Sault Ste. Marie, de bästa sista minuten-erbjudandena till Sault Ste. Marie.

Om du funderar på att resa till Sault Ste. Marie, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Sault Ste. Marie.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till OsloFlyg till Halmstad,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Sault Ste. Marie med Delta Air Lines , etc. 


Flygbiljetter till Sault Ste. Marie

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Sault Ste. Marie, resten tänker Bravofly på.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Sault Ste. Marie under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Sault Ste. Marie och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Sault Ste. Marie snabbare.

Letar du efter ett billigt flyg till Sault Ste. Marie? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Sault Ste. Marie med bara ett par klick.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Sault Ste. Marie

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 15,00 kr
Kaffe med mjölk 27,00 kr
Mål på McDonald's 60,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 382,00 kr
Enkelbiljett 17,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 24,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 223,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 301,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 14 846,00 kr

Topp flygbolag