Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Savonlinna

Billiga flyg till Savonlinna, de bästa sista minuten-erbjudandena till Savonlinna.

Om du funderar på att resa till Savonlinna, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Savonlinna.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till PragFlyg till Warsawa,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Savonlinna - Helsingfors,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Savonlinna

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Savonlinna, resten tänker Bravofly på.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Savonlinna med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Savonlinna, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Savonlinna, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Savonlinna och många andra destinationer.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Savonlinna

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 40,00 kr
Kaffe med mjölk 20,00 kr
Mål på McDonald's 119,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 289,00 kr
Enkelbiljett 10,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 199,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 199,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 299,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 27 883,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Savonlinna

Lågprisflyg från utanför Sverige till Savonlinna