Behöver du hjälp?
0046852503807
Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy
Stäng
Behöver du hjälp?

Om du funderar på att resa till Semarang, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Semarang.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till ErbilFlyg till Malaga,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Semarang med Airasia ,till Semarang med Indonesia Air Asia , etc. 


Flygbiljetter till Semarang

Letar du efter ett billigt flyg till Semarang? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Semarang med bara ett par klick.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Semarang, resten tänker Bravofly på.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Semarang snabbare.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Semarang, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Semarang. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Levnadskostnader i Semarang

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 24,00 kr
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 27,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 132,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 5,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 183,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 267,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 545,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Semarang