Flyg till Semarang

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Semarang, de bästa sista minuten-erbjudandena till Semarang.

Om du funderar på att resa till Semarang, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Semarang.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Erbil, Flyg till Malaga, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Semarang med Airasia, till Semarang med Indonesia Air Asia , etc.


Flygbiljetter till Semarang

Letar du efter ett billigt flyg till Semarang? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Semarang med bara ett par klick.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Semarang, resten tänker Bravofly på.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Semarang snabbare.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Semarang, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Semarang. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Levnadskostnader i Semarang

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 24,00 kr
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 27,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 132,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 5,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 183,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 267,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 545,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Semarang

Semarang flygplatser

Väderprognos för Semarang

 • söndag 25
  Max 34  ºC
  Min 25  ºC
 • måndag 26
  Max 33  ºC
  Min 24  ºC
 • tisdag 27
  Max 34  ºC
  Min 24  ºC
 • onsdag 28
  Max 34  ºC
  Min 23  ºC
 • torsdag 29
  Max 34  ºC
  Min 24  ºC