Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Sendai

Billiga flyg till Sendai, de bästa sista minuten-erbjudandena till Sendai.

Om du funderar på att resa till Sendai, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Sendai.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till NiceFlyg till Prag,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Sendai med United Airlines ,till Sendai med Air China Limited , etc. 


Flygbiljetter till Sendai

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Sendai, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Sendai snabbare.

Om du letar efter en flygresa till Sendai och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Sendai kommer att visas på direkten.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Sendai, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Sendai. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Sendai

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 27,00 kr
Kaffe med mjölk 23,00 kr
Mål på McDonald's 47,00 kr
Vatten (0,33 l) 8,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 380,00 kr
Enkelbiljett 15,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 53,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 220,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 451,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 202,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Sendai

  • Flyg Bangkok - Sendai

    Avresa den den 19 maj 2018 och retur den den 23 maj 2018

    från 4 182 kr
    för 15dgr sedan