Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Senegal

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Senegal , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.

Vi hoppas att du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Senegal . Dröj kvar ett par minuter på Bravofly’s hemsida och ladda ner applikationen till SmartPhones samt en av våra resguider. Vi försäkrar dig att det är två mycket användbara verktyg för din resa, dessutom är de gratis..

Om du istället vill upptäcka nya lösningar, ta en titt på våra erbjudande på flygbiljetter till Senegal , de har vi valt att lägga till för att utöka dina valmöjligheter.

Bravofly har den ledande flygsökmotorn i Italien med 100% italiensk teknologi. Sök ditt flyg till SN, du kommer att bli förvånad över hur många alternativ du hittar.

Att hitta en flygresa till Senegal är enkelt: det räcker att du fyller i fälten i flygsökmotorn, genomför sökningen och välj bland de alternativ som bäst uppfyller dina behov för en resa till Senegal .


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Senegal

Billiga flyg till följande destinationer:

  • Flyg Dakar

    Avresa den den 3 februari 2018 och retur den den 11 februari 2018

    från 3 570 kr
    för 25dgr sedan

Levnadskostnader i Senegal

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 19,00 kr
Mål på McDonald's 76,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 152,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 15,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 304,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 266,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 215,00 kr