Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Sfax

Billiga flyg till Sfax, de bästa sista minuten-erbjudandena till Sfax.

Om du funderar på att resa till Sfax, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Sfax.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till HelsingforsFlyg till Oslo,  etc. 


Flygbiljetter till Sfax

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Sfax, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Sfax. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Sfax bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Att hitta en flygresa till Sfax som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Sfax, resten tänker Bravofly på.

Letar du efter ett billigt flyg till Sfax? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Sfax med bara ett par klick.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Sfax

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 6,00 kr
Kaffe med mjölk 6,00 kr
Mål på McDonald's 24,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 58,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 1,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 463,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 417,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 288,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Sfax

  • Flyg Paris - Sfax

    Avresa den den 27 april 2018 och retur den den 4 maj 2018

    från 2 230 kr
    för 34dgr sedan