Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Sihanoukville

Billiga flyg till Sihanoukville, de bästa sista minuten-erbjudandena till Sihanoukville.

Om du funderar på att resa till Sihanoukville, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Sihanoukville.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalagaFlyg till Malmö,  etc. 


Flyg till Sihanoukville

Flyg till Sihanoukville

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Sihanoukville snabbare.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Sihanoukville, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Sihanoukville. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Sihanoukville, resten tänker Bravofly på.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Sihanoukville, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Sihanoukville

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 15,00 kr
Mål på McDonald's 36,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 13,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 147,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 141,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 553,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Sihanoukville