Behöver du hjälp?

Flyg till Skellefteå

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Skellefteå, de bästa sista minuten-erbjudandena till Skellefteå.

Om du funderar på att resa till Skellefteå, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Skellefteå.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Palma Mallorca, Flyg till Erbil, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Skellefteå med Ryanair, till Skellefteå med SAS , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Skellefteå - Barcelona, Skellefteå - Stockholm, Skellefteå - London, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Skellefteå

Om du vill resa till Skellefteå har du hamnat rätt. Tack vare Bravofly kan du söka billiga flyg till vackra Skellefteå de datum som passar dig bäst. Du behöver bara välja utresedatum och/eller återresa så tar vi fram alla tillgängliga erbjudanden. Det blir enkelt att hitta förmånligt flyg till Skellefteå.

Du kan välja flygbolaget som passar dig bäst. Inte bara det billigaste utan det som erbjuder bäst service. Välj det som passar din resa.

Fördelarna med att söka billiga flyg till Skellefteå eller någon annan destination via Bravofly är många. Bravofly tar alltid fram de förmånligaste flygerbjudandena och sökmotorn är väldigt enkel att använda. Du får tidtabeller och priser från alla flygbolag i en och samma sökning och slipper surfa runt på de olika flygbolagens webbsidor för att få fram deras olika tidtabeller och priser.

Lär känna Skellefteås historia tack vare billiga flygbiljetter med Bravofly

Den lilla men historiska staden Skellefteå är känd som “den gyllene staden” tack vare guldgruvan som utgör Skellefteås största industri och inkomstkälla.

Skellefteå har ca 35 000 invånare och blir därför den största staden i kommunen som har totalt 73 000 invånare. Skellefteå gränsar till Umeå, Norsjö, Vindeln, Arvidsjaur och Piteå.

Något som lockar många till Skellefteå är alla fantastiska sjöar och vattendrag. Skogslandskapet som speglar sig i de stilla vattenytorna blir en spektakulär naturupplevelse.

Enklaste sättet att hitta billiga flygbiljetter heter Bravofly

Om du vill hitta den billigaste flygresan är Bravofly det bästa alternativet. Du behöver bara gå in på bravofly.se och välja ditt flyg i vår sökmotor. Du anger flygplatsen du vill resa ifrån, destination och datum för utresa och återresa.

På ett ögonblick får du upp alla flygerbjudanden som stämmer överens med din sökning. Nu är det bara att välja det billigaste och den tid som passar bäst. När, var och med vem vill du flyga? Du bestämmer.

Om du vill hitta billiga flyg till Skellefteå behöver du inte fundera längre. Bravofly är det bästa alternativet.

Flyg till Skellefteå i mars

2021-03-15 - 2021-03-21 2021-03-22 - 2021-03-28 2021-03-29 - 2021-04-04
Stockholm - Skellefteå
från 1 706 kr
för 5dgr sedan
från 1 709 kr
för 7dgr sedan
från 1 549 kr
för 18dgr sedan
Göteborg - Skellefteå
från 4 747 kr
för 2dgr sedan
från 4 010 kr
för 7dgr sedan
från 3 570 kr
för 12dgr sedan

Levnadskostnader i Skellefteå

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 12,00 kr
Kaffe med mjölk 30,00 kr
Mål på McDonald's 72,00 kr
Vatten (0,33 l) 13,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 408,00 kr
Enkelbiljett 25,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 45,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 378,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 896,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 21 562,00 kr

Lågprisflyg från städer i Skellefteå till Skellefteå

Lågprisflyg från utanför Sverige till Skellefteå

Topp flygbolag

Skellefteå flygplatser

Väderprognos för Skellefteå

 • måndag 1
  Max 3  ºC
  Min 0  ºC
 • tisdag 2
  Max 2  ºC
  Min 0  ºC
 • onsdag 3
  Max 3  ºC
  Min -9  ºC
 • torsdag 4
  Max -4  ºC
  Min -10  ºC
 • fredag 5
  Max -4  ºC
  Min -10  ºC