Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Solomonöarna

Att hitta en flygresa till Solomonöarna är enkelt: det räcker att du fyller i fälten i flygsökmotorn, genomför sökningen och välj bland de alternativ som bäst uppfyller dina behov för en resa till Solomonöarna .

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Solomonöarna , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.

Om du älskar flygresor, registrera dig för vårt nyhetsbrev, vi kommer att uppdatera dig om de bästa kampanjerna som finns för tillfället. Vi tror att ett mycket lågt pris är en god anledning till att åka på semester.

Vi har förstärkt resultaten av våra sökningar med en lista av erbjudanden på flygbiljetter till Solomonöarna . Vi är säkra på att du kommer att hitta det mest lämpliga flygerbjudandet i ditt fall.. Och om inte, gör en ny sökning..

Välkommen till Bravofly, den enda sökmotorn för billiga flyg utformad med hjälp av 100% italiensk teknologi. Sök och välj dina lågprisflyg till Solomonöarna . Hos Bravofly bokar du alltid i lugn och ro.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Solomonöarna

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Solomonöarna

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 16,00 kr
Kaffe med mjölk 32,00 kr
Mål på McDonald's 93,00 kr
Vatten (0,33 l) 0,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 64,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 2,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 32,00 kr