Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg St. Kitts och Nevis

När du har köppt dina billiga flygbiljetter till St. Kitts och Nevis , fundera på att ladda ner vår gratisapplikation till SmartPhones. Du kommer alltid att ha Bravoflys tekniska sökmotor i fickan, vart du än åker.

Bravofly har den ledande flygsökmotorn i Italien med 100% italiensk teknologi. Sök ditt flyg till KN, du kommer att bli förvånad över hur många alternativ du hittar.

När du har startat din sökning, roa dig med att surfa bland erbjudanden på flygbiljetter till St. Kitts och Nevis som vi har valt ut speciellt åt dig. Upptäck alla erbjudanden för flyg till St. Kitts och Nevis .

Om du älskar flygresor, registrera dig för vårt nyhetsbrev, vi kommer att uppdatera dig om de bästa kampanjerna som finns för tillfället. Vi tror att ett mycket lågt pris är en god anledning till att åka på semester.

Att hitta din flygresa som uppfyller dina behov är superlätt: fyll i de tomma fälten i vår sökmotor, starta sökningen och Bravofly kommer att hitta de flygresor som bäst uppfyller dina kriterier.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i St. Kitts och Nevis

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i St. Kitts och Nevis

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 16,00 kr
Kaffe med mjölk 28,00 kr
Mål på McDonald's 74,00 kr
Vatten (0,33 l) 12,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 0,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 102,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 6,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 10 396,00 kr