Behöver du hjälp?

Flyg Tadzjikistan

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.

Välkommen till Bravofly, den enda sökmotorn för billiga flyg utformad med hjälp av 100% italiensk teknologi. Sök och välj dina lågprisflyg till Tadzjikistan . Hos Bravofly bokar du alltid i lugn och ro.

Vi har förstärkt resultaten av våra sökningar med en lista av erbjudanden på flygbiljetter till Tadzjikistan . Vi är säkra på att du kommer att hitta det mest lämpliga flygerbjudandet i ditt fall.. Och om inte, gör en ny sökning..

Om du inte lyckas hitta din flygresa till Tadzjikistan som uppfyller alla dina krav, ställ in filtren som du hittar till vänster i sökmotorn. Med de kan du sortera ut endast den typen av flygningar som du är intresserad av.

Med Bravofly får du en möjlighet att organisera din egna resa. Men om något skulle gå fel… har du alltid en kundtjänst redo att tillgodose dina önskemål.

Vi hoppas att du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Tadzjikistan . Dröj kvar ett par minuter på Bravofly’s hemsida och ladda ner applikationen till SmartPhones samt en av våra resguider. Vi försäkrar dig att det är två mycket användbara verktyg för din resa, dessutom är de gratis..


Flyg via land

Flygerbjudanden till de största städerna i Tadzjikistan

Billiga flyg till följande destinationer:

  • Flyg Dushanbe

    Avresa den lördag 13 februari 2021 och retur den lördag 20 februari 2021

    från 6 167 kr
    för 27dgr sedan

Levnadskostnader i Tadzjikistan

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 37,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 0,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 10,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 125,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 259,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 197,00 kr