Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Takamatsu

Billiga flyg till Takamatsu, de bästa sista minuten-erbjudandena till Takamatsu.

Om du funderar på att resa till Takamatsu, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Takamatsu.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till PragFlyg till Nice,  etc. 


Flyg till Takamatsu

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Takamatsu, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Takamatsu och många andra destinationer.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Takamatsu, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Takamatsu.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Takamatsu, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Om du letar efter en flygresa till Takamatsu och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Takamatsu kommer att visas på direkten.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Takamatsu

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 26,00 kr
Kaffe med mjölk 26,00 kr
Mål på McDonald's 53,00 kr
Vatten (0,33 l) 8,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 47,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) -
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 376,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 22 581,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Takamatsu

  • Flyg Okinawa - Takamatsu

    Avresa den den 17 februari 2018 och retur den den 25 februari 2018

    från 2 153 kr
    för 17dgr sedan