Behöver du hjälp?

Flyg Tanzania

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.

När du har startat din sökning, roa dig med att surfa bland erbjudanden på flygbiljetter till Tanzania som vi har valt ut speciellt åt dig. Upptäck alla erbjudanden för flyg till Tanzania .

Har du hittat in till vår flygsökmotor eftersom du är i behov av ett flyg till Tanzania . Fyll i sökformuläret, genomför din sökning och välj bland de flyg som bäst passar dina behov.

Fortsätt att besöka Bravoflys hemsida för att organisera dina flygresor i lugn och ro och med stor säkerhet. Om du bokar via Bravofly och vill slippa bekymra dig under resan - lägg till vår reseförsäkring.

När du har köppt dina billiga flygbiljetter till Tanzania , fundera på att ladda ner vår gratisapplikation till SmartPhones. Du kommer alltid att ha Bravoflys tekniska sökmotor i fickan, vart du än åker.

Om du inte lyckas hitta din flygresa till Tanzania som uppfyller alla dina krav, ställ in filtren som du hittar till vänster i sökmotorn. Med de kan du sortera ut endast den typen av flygningar som du är intresserad av.


Flyg via land

Flygerbjudanden till de största städerna i Tanzania

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Tanzania

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 10,00 kr
Kaffe med mjölk 18,00 kr
Mål på McDonald's 51,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 76,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 21,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 265,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 304,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 173,00 kr