Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Tashkent

Billiga flyg till Tashkent, de bästa sista minuten-erbjudandena till Tashkent.

Om du funderar på att resa till Tashkent, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Tashkent.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till Ängelholm/HelsingborgFlyg till Berlin,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Tashkent med Turkish Airlines ,till Tashkent med Aeroflot , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Tashkent - StockholmTashkent - WarsawaTashkent - Riga,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Tashkent

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Tashkent på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Genom att boka en flygresa till Tashkent med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Tashkent från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Tashkent men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Tashkent är en bra anledning för att be om semester.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Tashkent

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 2,00 kr
Kaffe med mjölk 8,00 kr
Mål på McDonald's 22,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 153,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 16,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 282,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 1 609,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 012,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Tashkent

Lågprisflyg från utanför Sverige till Tashkent