Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Tchad

Att hitta en flygresa till Tchad är enkelt: det räcker att du fyller i fälten i flygsökmotorn, genomför sökningen och välj bland de alternativ som bäst uppfyller dina behov för en resa till Tchad .

Fortsätt att besöka Bravoflys hemsida för att organisera dina flygresor i lugn och ro och med stor säkerhet. Om du bokar via Bravofly och vill slippa bekymra dig under resan - lägg till vår reseförsäkring.

Bravofly har den ledande flygsökmotorn i Italien med 100% italiensk teknologi. Sök ditt flyg till TD, du kommer att bli förvånad över hur många alternativ du hittar.

Vi har förstärkt resultaten av våra sökningar med en lista av erbjudanden på flygbiljetter till Tchad . Vi är säkra på att du kommer att hitta det mest lämpliga flygerbjudandet i ditt fall.. Och om inte, gör en ny sökning..

Vi hoppas att du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Tchad . Dröj kvar ett par minuter på Bravofly’s hemsida och ladda ner applikationen till SmartPhones samt en av våra resguider. Vi försäkrar dig att det är två mycket användbara verktyg för din resa, dessutom är de gratis..


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Tchad

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Tchad

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 15,00 kr
Kaffe med mjölk 17,00 kr
Mål på McDonald's 30,00 kr
Vatten (0,33 l) 9,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 4,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 85,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 170,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 499,00 kr