Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Trujillo

Billiga flyg till Trujillo, de bästa sista minuten-erbjudandena till Trujillo.

Om du funderar på att resa till Trujillo, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Trujillo.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till DusseldorfFlyg till Budapest,  etc. 


Flyg till Trujillo

Om du istället letar efter flygbiljetter till Trujillo men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Trujillo är en bra anledning för att be om semester.

Söker du ett flyg till Trujillo? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Trujillo.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Trujillo, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Trujillo.

Om du letar efter en flygresa till Trujillo och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Trujillo kommer att visas på direkten.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Trujillo

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 9,00 kr
Kaffe med mjölk 12,00 kr
Mål på McDonald's 42,00 kr
Vatten (0,33 l) 5,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 198,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 211,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 237,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 031,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Trujillo

  • Flyg Lima - Trujillo

    Avresa den den 12 januari 2018 och retur den den 14 januari 2018

    från 1 302 kr
    för 13dgr sedan