Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Turkmenistan

Vi hoppas att du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Turkmenistan . Dröj kvar ett par minuter på Bravofly’s hemsida och ladda ner applikationen till SmartPhones samt en av våra resguider. Vi försäkrar dig att det är två mycket användbara verktyg för din resa, dessutom är de gratis..

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Turkmenistan , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.

Välkommen till Bravofly, den enda sökmotorn för billiga flyg utformad med hjälp av 100% italiensk teknologi. Sök och välj dina lågprisflyg till Turkmenistan . Hos Bravofly bokar du alltid i lugn och ro.

Att hitta en flygresa till Turkmenistan är enkelt: det räcker att du fyller i fälten i flygsökmotorn, genomför sökningen och välj bland de alternativ som bäst uppfyller dina behov för en resa till Turkmenistan .

Om du vill fördjupa din sökning, ta en titt på de flygbiljetter som finns på erbjudande till Turkmenistan . Du hittar de under sökmotorn. Vi är glada att kunna hjälpa dig.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Turkmenistan

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Turkmenistan

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 13,00 kr
Kaffe med mjölk 19,00 kr
Mål på McDonald's 78,00 kr
Vatten (0,33 l) 6,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 48,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 620,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 845,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 957,00 kr