Behöver du hjälp?

Flyg Uganda

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.

Välkommen till Bravofly, den enda sökmotorn för billiga flyg utformad med hjälp av 100% italiensk teknologi. Sök och välj dina lågprisflyg till Uganda . Hos Bravofly bokar du alltid i lugn och ro.

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Uganda , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.

För att leta efter din flygresa till Uganda , behöver du inte göra annat än att fylla i sökformuläret, genomföra din sökning och välja det alternativ som bäst uppfyller dina behov.

När du har startat din sökning, roa dig med att surfa bland erbjudanden på flygbiljetter till Uganda som vi har valt ut speciellt åt dig. Upptäck alla erbjudanden för flyg till Uganda .

Om du älskar flygresor, registrera dig för vårt nyhetsbrev, vi kommer att uppdatera dig om de bästa kampanjerna som finns för tillfället. Vi tror att ett mycket lågt pris är en god anledning till att åka på semester.


Flyg via land

Flygerbjudanden till de största städerna i Uganda

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Uganda

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 9,00 kr
Kaffe med mjölk 20,00 kr
Mål på McDonald's 66,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 154,00 kr
Enkelbiljett 5,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 13,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 223,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 169,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 177,00 kr