Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Ukunda

Billiga flyg till Ukunda, de bästa sista minuten-erbjudandena till Ukunda.

Om du funderar på att resa till Ukunda, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Ukunda.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till KöpenhamnFlyg till Alicante,  etc. 


Flygbiljetter till Ukunda

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Ukunda, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Om du letar efter en flygresa till Ukunda och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Ukunda kommer att visas på direkten.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Ukunda snabbare.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Ukunda, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Ukunda. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Ukunda

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 16,00 kr
Kaffe med mjölk 18,00 kr
Mål på McDonald's 52,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 119,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 16,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 220,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 133,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 5 065,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Ukunda

  • Flyg Nairobi - Ukunda

    Avresa den den 6 mars 2018 och retur den den 14 mars 2018

    från 1 342 kr
    för 4dgr sedan