Behöver du hjälp?

Flyg Uruguay

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.

Om du istället vill upptäcka nya lösningar, ta en titt på våra erbjudande på flygbiljetter till Uruguay , de har vi valt att lägga till för att utöka dina valmöjligheter.

Med Bravofly får du en möjlighet att organisera din egna resa. Men om något skulle gå fel… har du alltid en kundtjänst redo att tillgodose dina önskemål.

För att leta efter din flygresa till Uruguay , behöver du inte göra annat än att fylla i sökformuläret, genomföra din sökning och välja det alternativ som bäst uppfyller dina behov.

Bravofly har den ledande flygsökmotorn i Italien med 100% italiensk teknologi. Sök ditt flyg till UY, du kommer att bli förvånad över hur många alternativ du hittar.

Vi hoppas att du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Uruguay . Dröj kvar ett par minuter på Bravofly’s hemsida och ladda ner applikationen till SmartPhones samt en av våra resguider. Vi försäkrar dig att det är två mycket användbara verktyg för din resa, dessutom är de gratis..


Flyg via land

Flygerbjudanden till de största städerna i Uruguay

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Uruguay

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 17,00 kr
Kaffe med mjölk 25,00 kr
Mål på McDonald's 74,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 398,00 kr
Enkelbiljett 10,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 11,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 370,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 708,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 6 232,00 kr

Topp flygbolag