Flyg Venezuela

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.

För de mest bekväma har vi valt ut några av de bästa erbjudandena på flygbiljetter till Venezuela . Du hittar dem längre ner på sidan. Välj det alternativ som passar dig bäst.

Bravofly är en utmärkt sökmotorför att hitta ditt flyg och ger dig möjlighet att boka de mest förmånliga flygen till Venezuela erbjudna av traditionella- samt lågprisflygbolag.

Att hitta din flygresa som uppfyller dina behov är superlätt: fyll i de tomma fälten i vår sökmotor, starta sökningen och Bravofly kommer att hitta de flygresor som bäst uppfyller dina kriterier.

När du har köppt dina billiga flygbiljetter till Venezuela , fundera på att ladda ner vår gratisapplikation till SmartPhones. Du kommer alltid att ha Bravoflys tekniska sökmotor i fickan, vart du än åker.

Var gång du organiserar flygresor med de verktyg som finns tillgängliga på Bravofly’s hemsida kan du alltid förlita dig på våra experter. De har stor erfarenhet av resande.


Flyg via land

Flygerbjudanden till de största städerna i Venezuela

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Venezuela

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 10,00 kr
Kaffe med mjölk 8,00 kr
Mål på McDonald's 36,00 kr
Vatten (0,33 l) 6,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 21,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 10,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 379,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 430,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 219,00 kr