Sök

Flyg fran Venedig till Split

Billiga flyg från Venedig till Split, de bästa sista minuten-erbjudandena Venedig till Split

Information om flyget från Venedig till Split

Pris för flyg för återresa

sön 26 mars - lör 01 apr.

från

2 844 kr

Pris för enkelresa

från 2 844 kr

Flyg som avgår från

Flyg som anländer till

  • Split

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Split till stadscentrum

12.32 km

Flygsträcka

389.65 km

Flygbiljetter från Venedig till Split

Flyg till Venedig - Split

Boka dina billiga flygbiljetter i lugn och ro på Bravofly. Alla biljetter som bokas på vår sida täcks av vår försäkring som garanterar dig en återbetalning om ditt flyg av någon anledning skulle bli inställt.

Du har alltid möjlighet att dra nytta av månadens erbjudande som Bravofly valt ut till dig bland hundratals flygbiljetter från Venedig till Split

Välkommen till Bravofly’s sökmotor! Om du är här för att du letade efter ett flyg med rutten från Venedig till Split och fortfarande inte hittat den som passar dig bäst, då beror det på att du var på en annan sida först.

När du har hittat din flygresa från Venedig till Split fortsätt att utforska vilka ytterliggare tjänster som Bravofly erbjuder. Förutom flygningen från Venedig till Split kan du hyra bil som väntar på dig när du anländer till Split och om du önskar att övernatta i Split hittar du snabba och smidiga lösningar för att boka ett hotellrum i Split på Bravofly’s hemsida.

Om du reser ofta och behöver ett pålitligt och användbart verktyg att ha med dig under dina flygresor, ladda ner Bravofly’s applikation till iPhone så är du alltid utrustad med rätt redskap.


Du kanske är intresserad av Flyg Venedig eller sök Lågprisflyg från Split till Venedig Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Split

Lågprisflyg från utanför Sverige till Split