Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Wausau

Billiga flyg till Wausau, de bästa sista minuten-erbjudandena till Wausau.

Om du funderar på att resa till Wausau, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Wausau.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalagaFlyg till Warsawa,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Wausau med Delta Air Lines ,till Wausau med United Airlines , etc. 


Flyg till Wausau

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Wausau, resten tänker Bravofly på.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Wausau snabbare.

Letar du efter ett billigt flyg till Wausau? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Wausau med bara ett par klick.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Wausau, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Wausau. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Wausau

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 14,00 kr
Kaffe med mjölk 33,00 kr
Mål på McDonald's 60,00 kr
Vatten (0,33 l) 12,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 340,00 kr
Enkelbiljett 17,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 43,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 269,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 298,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 17 015,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Wausau