Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Wilkes-Barre/Scranton

Billiga flyg till Wilkes-Barre/Scranton, de bästa sista minuten-erbjudandena till Wilkes-Barre/Scranton.

Om du funderar på att resa till Wilkes-Barre/Scranton, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Wilkes-Barre/Scranton.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BarcelonaFlyg till Dublin,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Wilkes-Barre/Scranton med Delta Air Lines ,till Wilkes-Barre/Scranton med US Airways , etc. 


Flygbiljetter till Wilkes-Barre/Scranton

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Wilkes-Barre/Scranton och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Wilkes-Barre/Scranton med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Söker du ett flyg till Wilkes-Barre/Scranton? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Wilkes-Barre/Scranton.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Wilkes-Barre/Scranton men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Wilkes-Barre/Scranton är en bra anledning för att be om semester.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Wilkes-Barre/Scranton

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 18,00 kr
Kaffe med mjölk 29,00 kr
Mål på McDonald's 59,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 818,00 kr
Enkelbiljett 11,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 31,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 307,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 314,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 17 262,00 kr