Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Xian

Billiga flyg till Xian, de bästa sista minuten-erbjudandena till Xian.

Om du funderar på att resa till Xian, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Xian.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till ErbilFlyg till Ängelholm/Helsingborg,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Xian med Tiger Airways ,till Xian med Thai AirAsia , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Xian - Hong KongXian - Kuala LumpurXian - Guilin,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Xian

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Xian, resten tänker Bravofly på.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Xian, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Xian.

Söker du ett flyg till Xian? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Xian.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Xian under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Xian och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Xian

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 4,00 kr
Kaffe med mjölk 30,00 kr
Mål på McDonald's 38,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 63,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 11,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 248,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 576,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 399,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Xian

Lågprisflyg från utanför Sverige till Xian