Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Yakima

Billiga flyg till Yakima, de bästa sista minuten-erbjudandena till Yakima.

Om du funderar på att resa till Yakima, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Yakima.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BolognaFlyg till Malmö,  etc. 


Flyg till Yakima

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Yakima och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Yakima med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Yakima, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Yakima, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Yakima och många andra destinationer.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Yakima

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 21,00 kr
Kaffe med mjölk 34,00 kr
Mål på McDonald's 59,00 kr
Vatten (0,33 l) 13,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 211,00 kr
Enkelbiljett 8,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 38,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 285,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 388,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 38 091,00 kr