Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Yantai

Billiga flyg till Yantai, de bästa sista minuten-erbjudandena till Yantai.

Om du funderar på att resa till Yantai, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Yantai.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till NiceFlyg till Palma Mallorca,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Yantai med Air China Limited , etc. 


Flyg till Yantai

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Yantai, resten tänker Bravofly på.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Yantai, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Yantai. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Yantai snabbare.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Letar du efter ett billigt flyg till Yantai? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Yantai med bara ett par klick.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Yantai

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 5,00 kr
Kaffe med mjölk 38,00 kr
Mål på McDonald's 32,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 64,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 10,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 385,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 545,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 5 983,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Yantai

Topp flygbolag