Meny
Mitt Bravofly Behöver du hjälp?
Behöver du hjälp? 0046852503807 Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy

Behöver du hjälp?

Integritetspolicy

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska

Flyg till Yogyakarta

Billiga flyg till Yogyakarta, de bästa sista minuten-erbjudandena till Yogyakarta.

Om du funderar på att resa till Yogyakarta, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Yogyakarta.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till Ängelholm/HelsingborgFlyg till Berlin,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Yogyakarta med Airasia ,till Yogyakarta med Indonesia Air Asia , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Yogyakarta - Denpasar BaliYogyakarta - SingaporeYogyakarta - Jakarta,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Yogyakarta

Flyg till Yogyakarta

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Yogyakarta, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Yogyakarta.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Yogyakarta under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Yogyakarta och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Om du letar efter en flygresa till Yogyakarta och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Yogyakarta kommer att visas på direkten.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Yogyakarta, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Levnadskostnader i Yogyakarta

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 19,00 kr
Kaffe med mjölk 17,00 kr
Mål på McDonald's 30,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 166,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 5,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 233,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 245,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 889,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Yogyakarta