Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Zanzibar

Billiga flyg till Zanzibar, de bästa sista minuten-erbjudandena till Zanzibar.

Om du funderar på att resa till Zanzibar, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Zanzibar.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BangkokFlyg till Belgrad,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Zanzibar - Dar Es SalaamZanzibar - StockholmZanzibar - Köpenhamn,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Zanzibar

Flyg till Zanzibar

Om du istället letar efter flygbiljetter till Zanzibar men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Zanzibar är en bra anledning för att be om semester.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Zanzibar och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Zanzibar, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Zanzibar snabbare.

Se fler topp destinationer

Flyg till Zanzibar i januari

2017-12-25 - 2017-12-312018-01-01 - 2018-01-072018-01-08 - 2018-01-14
från11 507 kr
för 16dgr sedan
från9 807 kr
för 16dgr sedan
från6 131 kr
för 7dgr sedan

Levnadskostnader i Zanzibar

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 13,00 kr
Kaffe med mjölk 20,00 kr
Mål på McDonald's 63,00 kr
Vatten (0,33 l) 8,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) -
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 298,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 149,00 kr
LönerGenomsnittliga priser

Lågprisflyg från städer i Sverige till Zanzibar

Lågprisflyg från utanför Sverige till Zanzibar