Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Zhengzhou

Billiga flyg till Zhengzhou, de bästa sista minuten-erbjudandena till Zhengzhou.

Om du funderar på att resa till Zhengzhou, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Zhengzhou.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till VisbyFlyg till Malaga,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Zhengzhou med Air China Limited , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Zhengzhou - Koh SamuiZhengzhou - BergenZhengzhou - Shanghai,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Zhengzhou

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Zhengzhou, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

I fall du letar efter flygbiljetter till Zhengzhou, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Zhengzhou snabbare.

Att hitta en flygresa till Zhengzhou som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Zhengzhou, resten tänker Bravofly på.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Zhengzhou

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 19,00 kr
Mål på McDonald's 36,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 58,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 10,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 289,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 643,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 6 116,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Zhengzhou

Lågprisflyg från utanför Sverige till Zhengzhou

  • Flyg Harbin - Zhengzhou

    Avresa den den 11 december 2017 och retur den den 18 december 2017

    från 1 935 kr
    för 4dgr sedan

Topp flygbolag